۶ چالش بزرگ جانشین عشقی چیست؟

کارشناس بازار سرمایه درخواست های سهامداران و فعالان بازار سرمایه از ریاست جدید سازمان برشمرد و گفت: رئیس جدید سازمان بورس باید اعتماد سهامداران را به بازار سهام بازگرداند.

هاتف شاملو در گفت‌وگو با «صدای بورس» به درخواست سهامدارن و فعالان بازار سرمایه از ریاست جدید سازمان بورس اشاره کرد و گفت:از رئیس جدید سازمان توقع می رود ، به اتفاقات پیش آمده پیرامون مسائل سیاسی، نظامی و اقتصادی به موقع واکنش نشان دهد و اجازه ندهد که بعد از گذر از اتفاقات، تصمیماتی در ارتباط با این موضوعات گرفته شود.

وی در ادامه افزود: همچنین رئیس سازمان باید از شرکت ها و سهامداران حمایت کند تا صنایع ترغیب به پیشرفت در تولید شده و این موضوع به رونق اقتصادی کمک خواهد کرد.

کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: موضوع با اهمیت دیگر ،زیر بار نرفتن ریاست سازمان در ارتباط با هر دستوری که از ارکان های بالاتر صادر می شود، است. بار ها دیده شده که تصمیماتی از بالادست گرفته می شود و ریاست سازمان بدون هیچ حرفی پذیرای آن دستور بوده است. سهامداران توقع دارند ،کسی ریاست سازمان بورس را بر عهده گیرد که بتواند اگر تصمیمات به ضرر شرکت ها و سهامداران است ، تغییراتی در این تصمیمات به وجود آورد تا جلوی ضرر گرفته شود.

کارشناس بازار سرمایه همچنین در ارتباط با بی اعتمادی سهامدارن به بازار گفت: بسیاری از سهامداران به سبب بی اعتمادی های به وجود آمده ،سرمایه های خود را از بازار خارج کرده اند. همچنین تعداد کدهای فعال در بازار کاهش یافته و بازاری که پتانسیل رشد دارد را به ورطه نابودی کشیده است.

وی احترام به مکانیزم بازار را امری مهم در بورس دانست و اضافه کرد: مهم است که ریاست سازمان به مکانیزم بازار وفادار باشد و همه چیز را بر اساس دستورات پیش نبرد .عرضه و تقاضا مخصوصا در بازار ثانویه امری پر اهمیت است چرا که برای داشتن بازار اولیه پویا ، باید بازار ثانویه پویا داشت. این نکته حائز اهمیت است که در شرایطی که پولی در بازار وجود نداشت عرضه اولیه های بسیاری انجام گرفت و این امر سبب شد که اغلب این شرکت ها در حال حاضر وضعیت خوبی نداشته باشند.

شاملو تعداد بالای صندوق های درآمد ثابت را از دلایل رکود بورس دانست وگفت:حضور صندوق ها در بورس مشکلی ندارد اما تعدد حضور صندوق های مختلف در بازار به ویژه صندوق های درآمد ثابت با نرخ بهره های بالا باعث شد که بخش قابل توجهی از سرمایه بورس به سمت این صندوق ها رود و جذابیت بازار را کاهش دهد.

وی در ارتباط با نبود شفافیت در بازارسهام اظهار داشت:نبود شفافیت صحبت های ریاست سازمان موضوع مهم دیگری است به عنوان مثال نرخ خوراک پتروشیمی ها که در اردیبهشت ۱۴۰۲ تصمیم گیری و به ریاست سازمان ابلاغ شد و بعد از حدود یک ماه خبر به سهامداران بازار رسید و این موضوع اعتماد سرمایه گذاران را به بازار از بین برد.

کد خبر 503200

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =